söndag 28 mars 2010

På min balsamflaska

står det "Matt och glanslöst hår" och de orden får en helt ny innebörd när man slipat papperstapet och spackel en halv dag. Man behövde nästan balsam innan schampoot för att hitta hårbotten... ;) Och "matt och glanslös" kan nästan beskriva hur resten av kroppen känns nu oxå - efter 17 timmars slipande och målande. Kaffepauser existerar inte - det är roller i höger hand och kaffemugg i vänster. Och jag är nära att fråga oss själva "hur f-n orkar ni?!" men det gör jag inte. Vila kan man göra när man blir gammal och nu är det inte långt kvar - det är bara att köra huvet i väggen! :)

Ett mer renoveringsbetonat inlägg med bilder kommer snart. När vi suttit ner i 8 minuter (då kommer Adam hem) och fått i oss en kopp kaffe. Och efter att Micke har dammsugit klart (fråga mig inte hur han orkar DET oxå!).

Förresten, svaret på frågan "hur f-n orkar ni?!" är: KLART vi gör. Vi kommer att få världens finaste hus och det är mer än kul nu när allt börjar falla på plats. Varenda liten värkande muskel och roller-valk i handen är värt det. Sen önskar vi oss förstås minst en hel vecka på SPA... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar